Minkštas aguonų pyragas
Ingredientai:
kveitinių miltų 1,5 stiklinės
druskos 0,5 šaukštelio
kepimo miltelių 1 šaukštelis
cukraus 0,5 stiklinės
kiaušiniai 2
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
pieno 45 ml
citrinų sulčių 1 šaukštas
aguonų 200 g
Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.

Išsukite margariną su cukrumi. Pridėkite kiaušinių ir gerai išplakite.

Supilkite citrinų sulčių ir aguonų. Gerai išmaišykite.

Gautą tešlą pilame į torto ar pyrago kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.