Sausainiai Citrinukai
Ingredientai:
miltų 300 g
cukraus pudros 150 g
citrinos žievelės 1 šaukštas
citrinų sulčių 1 šaukštelis
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušinių tryniai 3
cukraus 50 g
Paruošimas:
Margarinas išsukamas su cukrumi ir miltais. Suberiama citrinos žievelės, supilamos citrinos sultys ir įmušami kiaušinių tryniai. Minkoma tešla.

Tešla iškočiojama į ritinį, kuris apvoliojamas cukruje ir paliekamas šaldytuve 40 minučių.

Atšaldytas ritinys supjaustomas griežinėliais 6 mm storio. Jie dedami į kepimo formą išteptą riebalais.

Kepama orkaitėje 180 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Atvėsinama ant grotelių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.