Sausainiai Citrinukai
Ingredientai:
miltų 300 g
cukraus pudros 150 g
citrinos žievelės 1 šaukštas
citrinų sulčių 1 šaukštelis
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušinių tryniai 3
cukraus 50 g
Paruošimas:
Margarinas išsukamas su cukrumi ir miltais. Suberiama citrinos žievelės, supilamos citrinos sultys ir įmušami kiaušinių tryniai. Minkoma tešla.

Tešla iškočiojama į ritinį, kuris apvoliojamas cukruje ir paliekamas šaldytuve 40 minučių.

Atšaldytas ritinys supjaustomas griežinėliais 6 mm storio. Jie dedami į kepimo formą išteptą riebalais.

Kepama orkaitėje 180 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių. Atvėsinama ant grotelių.

PANAŠŪS RECEPTAI