Trapučiai
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
miltų 250 g
druskos 1 žiupsnelis
vandens 200 ml
cukraus 2 valgomi šaukštai
Paruošimas:
Margariną supjaustome kubeliais. Suminkome kartu su miltais.

Beriame druską ir į padarytą tešlos įdubimą pilame vandens. Gerai išminkome.

Tešlą šaltai palaikome bent jau 30 minučių.

Iškočiojame 1 cm storio lakštą. Aš iš lakšto su formele išspaudžiau sausainius.

Kepti sausainius 220 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Pabarstyti cukrumi.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.