Migdoliniai sausainiai
Ingredientai:
miltų 200 g
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
cukraus 3 šaukštai
kiaušinis 1
kepimo miltelių 1 a.š.
vanilinio cukraus 1 a.š.
riebios grietinės 2 v.š.
migdolų be odelės 50 g
Paruošimas:
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.

Visus produktus, išskyrus migdolus, sumaišyti ir gerai išminkyti tešlą.

Daryti nedidelius kamuoliukus, juos suploti ir į vidų sausainio įspausti migdolą.

Kepame orkaitėje apie 10-15 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.