Spurgytės
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušiniai 2
miltų 6 šaukštai
sodos 0,5 šaukštelio
cukraus 1,5 šaukšto
druskos 1 žiupsnelis
grietinės 1 šaukštas
aliejaus 500 ml
Paruošimas:
Kiaušinius, margariną, sodą, druską, grietinę, cukrų dedame į dubenį ir sumaišome, o margariną prieš dedant sutriname.

Į gautą masę suberiame miltus ir išmaišome.

Iškočiojame tešlą ir formuojame spurgas.

Spurgas verdame įkaitintame aliejuje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.