Spurgos su įdaru
Ingredientai:
varškės 400 g
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
kiaušiniai 2
miltų 8 šaukštai
sodos 1 šaukštelis
cukraus 4 šaukštai
vyšnių uogienės 80 ml
Paruošimas:
Sodą nugesiname su keliais lašais acto.

Kiaušinius su cukrumi gerai išplakame, suberiame miltus, nugesintą sodą, ištirpintą margariną, varškę ir gerai išminkome.

Formuojame spurgas.
Vyšnių džemą į spurgas geriausia įšvirkšti konditeriniu švirkštu.

Verdame spurgas aliejuje, kol gražiai pagelsta.

Labai skanu su pienu :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.