Šokoladinis bananų pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 200 g jogurto 1 stiklinė kepimo miltelių 5 g cinamono 0,5 šaukštelio kakavos 2 šaukštai kiaušinis 1 šokolado 400 g bananai 2 margarino VILNIUS kepiniams 250 g karšto vandens (jei tešla gausis per kieta) 1 stiklinė
Paruošimas:
Dalį margarino ištirpiname ir sumaišome kartu su kiaušiniu ir jogurtu.
Į gautą skystą masę suberiame miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir kakavą. Viską gerai išmaišome. Į gautą tešlą supilame sutrintus bananus. Gerai išmaišome. Gautą tešlą suberiame į kepimo indą. Pašauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 minučių. Iškepusį ir atvėsusį pyragą užpilame išlydytu šokoladu. Paliekame šaldytuve bent 2 val. Puošiame pagal kiekvieno fantaziją. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|