Šokoladinis bananų pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 200 g
jogurto 1 stiklinė
kepimo miltelių 5 g
cinamono 0,5 šaukštelio
kakavos 2 šaukštai
kiaušinis 1
šokolado 400 g
bananai 2
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
karšto vandens (jei tešla gausis per kieta) 1 stiklinė
Paruošimas:
Dalį margarino ištirpiname ir sumaišome kartu su kiaušiniu ir jogurtu.

Į gautą skystą masę suberiame miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir kakavą. Viską gerai išmaišome.

Į gautą tešlą supilame sutrintus bananus. Gerai išmaišome.

Gautą tešlą suberiame į kepimo indą. Pašauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 minučių.

Iškepusį ir atvėsusį pyragą užpilame išlydytu šokoladu. Paliekame šaldytuve bent 2 val. Puošiame pagal kiekvieno fantaziją.

Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.