Lietiniai vakarienei
Ingredientai:
miltų 3 stiklinės
pieno 1 didelė stiklinė
varškės (naudojau liesą) 200 g
obuolių 2
kriaušės 1
cukraus 2 šaukštai
margarino VILNIUS kepiniams 80 g
Paruošimas:
Į pieną supilame ištirpintą margariną, ne visą, apie 50g. Suberiame miltus, 1 šaukštą cukraus ir gerai išmaišome. Kas mėgsta galima įmušti ir kiaušinį.

Iš gautos tešlos, kepame lietinius blynus.

Varškę sumaišome su puse šaukšto cukraus, o supjaustytus kubeliais obuolius ir kriaušę pakepiname ant margarinu išteptos keptuvės keleta minučių, nuolatos maišant. Galima įberti šiek tiek cukraus.

Ant iškepusių blynų dedame varškės ir pakepintus vaisius. Varškę su vaisiais galima sumaišyti arba patiekti šalia blynų. Aš dalį vaisių sumaišiau su varške, kita dalį patiekiau šalia blynų.

Skani ir soti vakarienė ;)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.