Sūrūs sausainiai
Ingredientai:
miltų 150 g
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
fermentinio sūrio 100 g
kiaušinio 1
vandens 2 šaukštų
sausų garstyčių 1 šaukštelio
druskos ir pipirų pagal skonį
Paruošimas:
Į dubenį išsijojame miltus, beriame smulkiai sutarkuotą sūrį, maltus pipirus, druską. Supilame ištirpintą margariną, išplaktą kiaušinį ir šaukštelį garstyčių. Viską išmaišome.

Tešlą reikia gerai išminkyti, kad gautųsi vientisa.

Iškočiojame ant stalo ir išspaudžiame sausainius su formele. Galima supjaustyti šiaudeliais ar kvadratėliais, kaip jau norisi. :)

Kepame 200 laipsnių orkaitėje pagal Celsijų 8-10 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.