Varškės pyragėliai
Ingredientai:
varškės 400 g
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
cukraus 200 g
kepimo miltelių 2 a.š.
miltų 300-350 g
Paruošimas:
Margariną sutriname su cukrumi ir gerai išsukame.

Suberiame varškę ir gerai išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius ir tešlą gerai išminkome.

Tešlą iškočioti reikia iki 3-5 mm storio lakšto.

Iškočiotą tešlą supjaustome kvadratėliais (8X8 cm).

Kiekvieną kvadratėlį pabarstome cukraus pudra arba tiesiog cukrumi.

Kiekvieno kvadratėlio kampus užlakstome į vidų.

Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.