Saldūs blynai su morkomis
Ingredientai:
pieno 300 ml
cukraus 150 g
kvietinių miltų 250 g
morkų 100 g
sausų mielių 5 g
kiaušinių 2
druskos 1 žiupsnelis
margarino VILNIUS kepiniams 100 ml
Paruošimas:
Į šiltą pieną suberiame druską ir cukrų, išsijotus miltus ir sausas mieles. Gerai išmaišykite ir padėkite 40-50 minučių šiltoje vietoje, kad pakiltų. Dubenį uždenkite rankšluosčius.

Supjaustytas morkas pavirkite vandenyje ar ant garų apie 20 minučių, kad suminkštėtų.

Morkas sutrinkite.

Pakilusią tešlą sumaišome su kiaušiniais ir sutrintomis morkomis.

Kepame blynus keptuvėje ant įkaitinto margarino kokios norime formos ir dydžio.

Labai skanu su grietinėle.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.