Olandiškos spurgos
Ingredientai:
didelių obuolių 3
miltų 150 g cukraus pudros 2 šaukštų kepimo miltelių 1 šaukštelio malto cinamono 0,5 šaukštelio druskos 0,5 šaukštelio pieno 250 ml kiaušinio 1 Margarino VILNIUS kepiniams, kepimui
Paruošimas:
Sumaišykite miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
Kitame dubenyje suplakite kiaušinius ir supilkite į pieną. Į pieną suberiame sausus, jau sumaišytus ingredientus. Tešlą maišome, kol nebelieka gumuliukų. Tešlą turi gautis skysta. Obuolius nulupame ir išskaptuojame šerdį t.y. sėklalizdžius. Tai padariau naudodama specialų prietaisą. O buolius supjausčiau griežinėliais. Obuolių griežinėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje ant įkaitinto margarino. Margarino turi būti daug, jis turi apsemti bent jau pusę obuolio.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|