Olandiškos spurgos
Ingredientai:
didelių obuolių 3
miltų 150 g
cukraus pudros 2 šaukštų
kepimo miltelių 1 šaukštelio
malto cinamono 0,5 šaukštelio
druskos 0,5 šaukštelio
pieno 250 ml
kiaušinio 1
Margarino VILNIUS kepiniams, kepimui
Paruošimas:
Sumaišykite miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.

Kitame dubenyje suplakite kiaušinius ir supilkite į pieną.

Į pieną suberiame sausus, jau sumaišytus ingredientus. Tešlą maišome, kol nebelieka gumuliukų. Tešlą turi gautis skysta.

Obuolius nulupame ir išskaptuojame šerdį t.y. sėklalizdžius. Tai padariau naudodama specialų prietaisą.

O buolius supjausčiau griežinėliais.

Obuolių griežinėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje ant įkaitinto margarino. Margarino turi būti daug, jis turi apsemti bent jau pusę obuolio.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.