Varškės pyragas "vokiškai"
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 275 g
cukraus 325 g
pieno 250 ml
miltų 250 g
kiaušiniai 7 vnt
vanilinio cukraus 1 pakelis
varškės 500 g
kepimo miltelių 1 šaukštelio
citrinos sulčių 1 vnt
Paruošimas:
Visus miltus, cukrų (125 g), ištirpintą margariną (125 g), 1 kiaušinį, kepimo miltelius ir pusę vanilinio cukraus sudėti į dubenį ir minkyti tešlą.

Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Tuomet tešla išklojame kepimo formą, atkartodami kepimo skardos formą.

500g varškės, 6 kiaušinius, likusį vanilinį cukrų ir citrinos sultis išplakame su mikseriu. Į gautą masę įmaišome pieną ir likusį margariną.

Varškės masę supilame į paruoštą ir tešla išklotą kepimo formą.

Kepame varškės pyragą 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių, po to sumažinkite temperatūrą iki 150 C ir kepkite dar bent 40 minučių.

Skanaus :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.