Sūrio sausainiai
Ingredientai:
miltų 1.5 stiklinės
lydyti sūreliai 3 vnt
sūrio 50-70 g
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
kiaušinis 1 vnt
Paruošimas:
Lydytas sūris, sūris ir margarinas prieš naudojimą turi būti šaldytuve bent 3 valandas. Tarkuotas sūris, margarinas ir lydytas sūris sumaišoma su miltais ir kiaušiniu. Gaunama tešla, kuri iškočiojama ir supjaustoma į norimo dydžio gabaliukus. Jie dedami į kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą ir apibarstoma sezamo sėklomis.

Kepama 190 C laipsnių temperatūroje 15 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.