Blyneliai su "Matti"
Ingredientai:
cukraus 25 g
pieno 150 g
kiaušinis 1 vnt
miltų 1.5 puodelio (150 g)
kepimo miltelių 5 g
margarino VILNIUS kepiniams 40 g
šokolado 100 g
Paruošimas:
Cukrų išsukame su kiaušiniu ir margarinu. Supilame pieną, kepimo miltelius, miltus ir gerai išmaišome.

Tešlą padalinau į du dubenis. Į vieną dubenį subėriau arbatą ir gerai išmaišiau.

Blynus kepame gerai įkaitintoje keptuvėje.

Iškepusius blynus paskaninau ištirpintu šokoladu.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.