Obuolių ir slyvų pyragas
Ingredientai:
kvietinių miltų 370 g
cukraus 370 g
margarino VILNIUS kepiniams 210 g
obuoliai 2 vnt
slyvų 300 g
kepimo miltelių 5 g
kiaušinių 3 vnt
tarkuoto muskato riešutų 5 šaukštelių
malto cinamono 5 šaukštelių
Paruošimas:
Išmaišome tešlą iš produktų, tik vaisius įmaišykite pačioje pabaigoje.

Kepkite 30 minučių 200 C orkaitėje. (Gali tekti pakepti ir ilgiau, patikrinkite su mediniu testeriu).

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.