Sausainių bokšteliai
Ingredientai:
Miltai
kiaušiniai 2 vnt
cukraus 4 šaukštai
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
rududu 1 skardinė
Miltinis cukrus
Aguonos
Paruošimas:
Kiaušinius suplakite su cukrumi ir kepimo milteliais. Supilkite lydytą margariną, išmaišykite. Suberkite miltus ir suminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į mažus gabalėlius ir įdėkite į šaldiklį.

Atšaldytą tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180 ° C temperatūros 7 - 10 minučių iki auksinės spalvos.

Rududu dedamas į garų vonelę ir pašildomas, kol šiek tiek suskystėja ir sumaišome su iškeptais tešlos gabaliukais. Iš gautos masės formuojami bokšteliai. Jie apibarstomi aguonomis ir cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.