Sausainių bokšteliai
Ingredientai:
Miltai
kiaušiniai 2 vnt
cukraus 4 šaukštai
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
rududu 1 skardinė
Miltinis cukrus
Aguonos
Paruošimas:
Kiaušinius suplakite su cukrumi ir kepimo milteliais. Supilkite lydytą margariną, išmaišykite. Suberkite miltus ir suminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į mažus gabalėlius ir įdėkite į šaldiklį.

Atšaldytą tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180 ° C temperatūros 7 - 10 minučių iki auksinės spalvos.

Rududu dedamas į garų vonelę ir pašildomas, kol šiek tiek suskystėja ir sumaišome su iškeptais tešlos gabaliukais. Iš gautos masės formuojami bokšteliai. Jie apibarstomi aguonomis ir cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI