Pyragaičiai su uogomis
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 2 stiklinės
kiaušinių tryniai 2
cukraus 0.33 stiklinės
margarino VILNIAUS kepiniams 150 g
Papuošimui:
Šokoladas
Avietės
Mėlynės
Paruošimas:
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišykite, supilstykite į formeles ir kepkite 15 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros.

Ant atvėsusių pyragaičių užpilkite ištirpinto šokolado ir uždėkite uogų. Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.