Arbatiniai pyragaičiai su džiovintais vaisiais
Ingredientai:
miltų 250 g
kiaušinių tryniai 2
cukraus 0.5 stiklinės
citrinų žievelių 0.5 arbatinio šaukštelio
margarino VILNIAUS kepiniams 80 g
sodos 1 šaukštelis
kepimo miltelių 1 a.š.
stiprios arbatos 1-1.5 stiklinės
razinų 100 g
džiovintų slyvų 100 g
Paruošimas:
Užviriname arbatą, suberiame nuplautus ir nusausintus džiovintus vaisius ir verdame 5 minutes. Vaisius perkošiame ir nusausiname, o arbatą atvėsiname.

Margariną išsukame su cukrumi, po vieną sudedame kiaušinių trynius, išmaišydami. Kepimo miltelius ir sodą sumaišome su miltais, taip pat citrinų žievelėmis ir sudedame į margarino masę. Viską gerai išmaišome. Galiausiai supilame arbatą bei vaisius ir vėl išmaišome.

Kepimo formeles ištepame margarinu ir apibarstome džiūvėsiais. Supilame tešlą ir dedame į orkaitę. Kepame 180 ° C temperatūroje apie 40 minučių.

Prieš patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra arba glajumi.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.