Arbatiniai pyragaičiai su džiovintais vaisiais
Ingredientai:
miltų 250 g
kiaušinių tryniai 2 cukraus 0.5 stiklinės citrinų žievelių 0.5 arbatinio šaukštelio margarino VILNIAUS kepiniams 80 g sodos 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 a.š. stiprios arbatos 1-1.5 stiklinės razinų 100 g džiovintų slyvų 100 g
Paruošimas:
Užviriname arbatą, suberiame nuplautus ir nusausintus džiovintus vaisius ir verdame 5 minutes. Vaisius perkošiame ir nusausiname, o arbatą atvėsiname.
Margariną išsukame su cukrumi, po vieną sudedame kiaušinių trynius, išmaišydami. Kepimo miltelius ir sodą sumaišome su miltais, taip pat citrinų žievelėmis ir sudedame į margarino masę. Viską gerai išmaišome. Galiausiai supilame arbatą bei vaisius ir vėl išmaišome. Kepimo formeles ištepame margarinu ir apibarstome džiūvėsiais. Supilame tešlą ir dedame į orkaitę. Kepame 180 ° C temperatūroje apie 40 minučių. Prieš patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra arba glajumi.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|