Sausainių bokštas
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 275 g
grietinės 2 šaukštai
kiaušinis 1 vnt.
cukraus 3 šaukštai
kepimo miltelių 1 šaukštelis
Užpilui:
cukraus 70 g
pieno 100 ml
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Paruošimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.

Tešlai skirtus produktus suminkome iki vientisos tešlos. Suformuojame pailgus vamzdelius.

Juos kepame apie 15-20 minučių.

Margariną ištirpiname ant silpnos ugnies, suberiame cukrų ir supilame pieną. Nuolat maišome apie 3-5 minutes. Mišinio neužvirinkite. Lieskite jam pravėsti, tik tuomet užpilkite ant iš sausainių sudėto bokšto.

PANAŠŪS RECEPTAI