Sausainių bokštas
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 275 g
grietinės 2 šaukštai
kiaušinis 1 vnt.
cukraus 3 šaukštai
kepimo miltelių 1 šaukštelis
Užpilui:
cukraus 70 g
pieno 100 ml
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Paruošimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.

Tešlai skirtus produktus suminkome iki vientisos tešlos. Suformuojame pailgus vamzdelius.

Juos kepame apie 15-20 minučių.

Margariną ištirpiname ant silpnos ugnies, suberiame cukrų ir supilame pieną. Nuolat maišome apie 3-5 minutes. Mišinio neužvirinkite. Lieskite jam pravėsti, tik tuomet užpilkite ant iš sausainių sudėto bokšto.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.