Duona su vaisiais
Ingredientai:
graikinių riešutų 0,5 stiklinės
šviežių arba šaldytų vyšnių 1 stiklinė
kvietinių miltų 2 stiklinės
rudojo cukraus 0,75 stiklinės
kepimo miltelių 1,5 arbatinio
sodos 0,5 arbatinio
tarkuotos apelsino žievelės 1 v.š.
margarino VILNIAUS kepiniams 57 g
kiaušinis 1 vnt.
šviežiai spaustų apelsino sulčių 0,75 stiklinės
vanilės ekstrakto 1 šaukštelis
Paruošimas:
Kiaušinius išplakti, sumaišyti su apelsino sultimis ir vanilės ekstraktu. Miltus sumaišyti su cukrumi, soda ir kepimo milteliais. Margariną išsukti kartu su sausų ingredientų mišiniu iki birių gumuliukų. Juos sumaišome su kiaušinių plakiniu.

Gautą tešlą supilti į margarinu išteptą kepimo formą ir kepti apie 50 - 60 minučių 180 C laipsnių orkaitėje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Grazina
Autorius: rudens_kepiniai