Bandelės su razinomis ir riešutais
Ingredientai:
Tešlai:
cukraus 7 g
mielių 2 g
miltų 300 g
kiaušiniai 2 vnt.
pieno 0,5 stiklinės
margarino VILNIUS kepiniams 7 g
migdolų 5 g
razinų 5 g
riešutų 5 g
kiaušinių tryniai 2 vnt.
Pabarstymui:
kepimo miltelių 1 a.š.
miltų 100 g
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
cukraus 4 šaukštai
Paruošimas:
Mieles ištirpiname su šiltu pienu, cukrumi ir šiek tiek miltų. Paliekame pakilti.

Išplakame kiaušinius su cukrumi, dedame margariną ir miltus, išmaišome. Sudedame mieles, gerai išminkome ir dar paliekame pavigubėti.

Riešutus susismulkiname ir beriame į tešlą, taip pat sudedame razinas, Tešlą išminkome ir formuojame bandeles. Jas dedame į kepimo formą pateptą margarinu. Aptepame kiaušinio tryniu.

Pabarstukai gaunami sumaišius kepimo miltelius, miltus, cukrų ir margariną. Gauta masė petrinama tarp piršų ir jais apibarstome bandeles.

Bandeles kepame 200 ° C temperatųroje apie 30 - 40 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.