Krepšeliai su vasarišku įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 300 g
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
kiaušinių tryniai 2 vnt.
cukraus pudros 2 šaukštai
vanilinio cukraus 1 šaukštelis
druskos Žiupsnelis
Įdarui:
pieno 1,5 stiklinės
kiaušinių tryniai 4 vnt.
pudingo miltelių 0,5 pakelio
Uogienė
obuoliai 2 vnt.
rudojo cukraus 2 šaukštai
Paruošimas:
Tešlai skirti ingredientai sumaišomi ir užminkoma tešla. Ją padedame į šaldytuvą sustengti.

Kepimo formeles ištepame riebalais ir dedame tešlos. Kepame 15 minučių 180 C temperatūroje.

Pieną užviriname ir sumaišome su pudingo milteliais ir kiaušinio tryniais. Masę supilame į krepšelius ir paliekame šiek tiek sustingti. Tada dedame uogienės, obuolių riekelių ir apibarstome ruduoju cukrumi. Dar dedame į orkaitę 5 minutėms.

PANAŠŪS RECEPTAI