Česnakinės bandelės
Ingredientai:
Tešlai:
kvietinių miltų 400 g cukraus pudros 10 g druskos 1,5 šaukštelio sausaų mielių 4 g pieno 260 g margarino VILNIAUS kepiniams 30 g Aptepimui: kiaušinis 1 vnt. pieno 1 šaukštas Užpilui: margarino VILNIAUS kepiniams 60 g česnako 6 skiltelės džiovintų arba šviežių petražolių 2 a.š
Paruošimas:
Visus tešlai skirtu ingredientus sumaišykite su plakikliu arba rankiniu būdų. Tešlą palikite padvidubėti valandai su puse ar ilgiau.
Tešlą padalinkite į 12 dalių (dalinkite pagal savo nuožiūrą, priklausomai kokio dydžio norite). Kiekvieną gabaliuką suformuokite į bandelę, jas dėkite ant kepimo formos ir palikite vėl pakilti 30 minučių. Bandeles aptepkite kiaušinio ir pieno plakiniu, aštriu peiliu įpjaukite keliose vietose ir į padarytas duobeles įdėkite įdaro. Kepkite 180 º C temperatūroje apie 15 minučių. Patiekite šiltas.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|