Jogurtiniai pyragėliai su įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 170 g cukraus pudros 120 g natūralaus jogurto 125 g miltų 375 g kiaušinis 1 vnt. kepimo miltelių 1 šaukštelis druskos 1 žiupsnelis Vanilės Įdarui: obuoliai 4 vnt. cukraus 180 g Cinamono ekspreso kavos 1 puodelis jogurto 125 g pieno 50 g krakmolo 1 šaukštas kiaušiniai 2 vnt. migdolų 100 g vanilės
Paruošimas:
Iš tešlai skirtų ingredientų užminkome tešlą. Ją paliekame šaldytuve mažiausiai valandai laiko.
Obuolius nulupame, supjaustome gabaliukais ir apibarstome su 100 g cukraus ir cinamonu. Užplikome kavą ir supilame dar karštą ant obuolių, kad jie suminkštėtų. 80 g cukraus sumaišome su kiaušiniais, pridedame jogurto, pieno, krakmolo ir vanilės. Viską labai gerai sumaišome. Tada dedame ant ugnies iš šiek tiek pakaitiname, kad gautume tirštą, pudingo pavidalo masę. Kepimo formelės ištepamos margarinu ir dedame tešlą, tačiau dalį tešlos pasiliekame užbarstyti ant viršaus. Tešlą dedame taip, kad viduje butų duobutės, į kurias dedame obuolių masę ir po to pudingo masę. Apibarstome smulkintais riešutais ir likusios tešlos gabaliukais. Kepame orkaitėje 30 - 35 minutes esant 180 - 200 C temperatūrai.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|