Bandelės su razinomis
Ingredientai:
kvietinių miltų 150 g
rupių miltų 150 g
kiaušinio trynys 1 vnt.
kiaušinis 1 vnt.
pieno 125 ml
cukraus 100 g
margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukštai
mielių 10 g
razinų 50 g
druskos Žiupsnelis
Natūralus jogurtas
Paruošimas:
Mieles ištirpiname šiltame piene kartu su šiek tiek cukraus ir miltų. Paliekame pakilti.

Miltus persijojame ir sumaišome su druska. Padarome duobutę, į kurią mušame kiaušinį ir dar trynį, beriame cukrų ir išmaišome, taip pat supilame mielių mišinį. Minkome tešlą. Dedame ištirpintą margariną ir vėl maišome, kol jis susigers į tešlą. Apibarstome miltais, uždengiame politieleno plėvele ir paliekame padvigubėti.

Tešlą perminkome ir sumaišome su išmirkintomis ir nusausintomis razinomis. Tada vėl paliekame padvigubėti.

Kai tešla buvo kildinta du kartu, ją daliname į dalis, dalių skaičius priklauso nuo norimo bandelių dydžio. Formuojame bandeles ir jas dedame į kepimo formą. Dar paliekame pakilti 10 minučių.

Bandeles aptepame natūraliu jogurtu, apibarstome su šiek tiek cukraus ir kepame 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.