Bandelės su razinomis
Ingredientai:
kvietinių miltų 150 g
rupių miltų 150 g kiaušinio trynys 1 vnt. kiaušinis 1 vnt. pieno 125 ml cukraus 100 g margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukštai mielių 10 g razinų 50 g druskos Žiupsnelis Natūralus jogurtas
Paruošimas:
Mieles ištirpiname šiltame piene kartu su šiek tiek cukraus ir miltų. Paliekame pakilti.
Miltus persijojame ir sumaišome su druska. Padarome duobutę, į kurią mušame kiaušinį ir dar trynį, beriame cukrų ir išmaišome, taip pat supilame mielių mišinį. Minkome tešlą. Dedame ištirpintą margariną ir vėl maišome, kol jis susigers į tešlą. Apibarstome miltais, uždengiame politieleno plėvele ir paliekame padvigubėti. Tešlą perminkome ir sumaišome su išmirkintomis ir nusausintomis razinomis. Tada vėl paliekame padvigubėti. Kai tešla buvo kildinta du kartu, ją daliname į dalis, dalių skaičius priklauso nuo norimo bandelių dydžio. Formuojame bandeles ir jas dedame į kepimo formą. Dar paliekame pakilti 10 minučių. Bandeles aptepame natūraliu jogurtu, apibarstome su šiek tiek cukraus ir kepame 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|