Vaisių pyragas
Ingredientai:
Biskvitui:
kiaušiniai 4 vnt.
cukraus 100 g
kvietinių miltų 120 g
kepimo miltelių 5 g
margarino VILNIUS kepiniams 70 g
Pertepimui:
kivi vaisiai 4 vnt.
braškių 350 g
citrinos sulčių 1 šaukštelis
"mascarpone" sūrio 300 g
cukraus 2 šaukštai
Paruošimas:
Įkaitiname orkaitę iki 175 C.

Išmaišome tešlą.

Kepame du biskvito lakštus maždaug 26 cm skersmens formoje apie 20 minučių.

Vieną biskvitą ištepame išplaktu "mascarpone" sūriu su cukrumi ir citrinos sultimis. Ant viršaus sudedame pusę supjaustytų kivi vaisių ir braškių. Uždedame antrąjį biskvitą. Jį taip pat ištepame sūriu ir papuošiame vaisiais.

Pyragą palaikykite pora valandų šaldytuve ir ragaukite.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.