Dvigubos bandelės
Ingredientai:
Pirmajai tešlai:
pieno 85 ml mielių 20 g kiaušinis 1 vnt. miltų 360 g Antrajai tešlai: cukraus 100 g druskos 1 šaukštelis kiaušiniai 4 vnt. miltų 200 g margarino VILNIUS kepiniams 170 g
Paruošimas:
Mieles ištirpinkite šiltame piene. Pridėkite kiaušinius ir 180 g miltų. Tešlą gerai minkykite apie 4 - 5 minutes ir apibarstykite likusiais 180 g miltų. Uždenkite ir palikite kilti 40 minučių. Dalis miltų susigers, tada suminkykite su likusiais miltais tešlą.
Gaminkite antrąją dalį. Iš visų ingredientų suminkykite elastingą tešlą. Pastaba: margarinas turėtų būti įmaišytas paskutinis. Tešlą palikite 2 valandoms šiltoje vietoje. Abi tešlas padaliname į lygias dalis. Iš pirmosios formuojame bandelę, o antrąją iškočiojame į juostelę ir ja apvyniojame pirmąją bandelę. Taip padarytas bandeles dedame į kepimo formą, aptepame natūraliu jogurtu ar pienu. Kepkite orkaitėje 180 C temperatūroje 20 - 30 minučių.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|