Blynų tortas su vaisiais
Ingredientai:
Tešlai:
kiaušiniai 3 vnt
pieno 0,5 stiklinės
miltų 1 stiklinė
druskos 1 šaukštelis
margarino VILNIUS kepiniams 30 g
Kremui:
varškės 400 g
cukraus 4 šaukštai
grietinės 1 šaukštas
migdolų 1 sauja
Papuošimui:
vaisiai - pagal skonį
Paruošimas:
Atskirkite baltymus nuo trynių ir išplakite iki putų. Trynius ištrinkite su cukrumi ir suplakite su pienu. Supilkite tirpintą margariną ir miltus. Išplakite ir atsargiai įmaišykite baltymus. Kepkite blynus kaip įprasta.

Varškę sumaišykite su cukrumi, grietine ir smulkintais migdolais. Taip pat galima įmaišyti smulkintų norimų vaisių.

Sluoksniuojame tortą blyną aptepame kremu dedame kitą blyną, vėl kremo ir taip, kol viską sutepsite. Ant viršaus tepame kremo ir papuošiame vaisiais.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.