Pyragas su rikotos ir uogienės įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
cukraus 100 g
kiaušinis 1 vnt
kiaušinio trynys 1 vnt
Įdarui:
Ricotta sūrio 400 g
cukraus 100 g
vyšnių uogienės 300 g
Paruošimas:
Iš tešlos ingredientų gerai išminkyti tešlą ir ją padėti į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 minučių.

Rikota sūrį gerai ištrinti su cukrumi. Uguonę sumaišyti su 1 - 2 šaukštais vandens.

Tešlą padalinti į dvi dalis, kur viena dalis dvigubai didesnė už kitą. Didesniąją dalį iškočioti ir tiesti į kepimo formą, taip kad ir šonai būtų padengti tešla. Tada dėti dalį rikotos masės, uogienės ir vėl rikota masės. Mažesniąją dalį taip pat užkočioti ir uždengti pyragą.

Kepti 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.