Pyragėliai su slyvomis ir baltuoju šokoladu
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 280 g miltų 250 g vandens 80 ml druskos 1 žiupsnelis cukraus 1 žiupsnelis acto 6 lašai Įdarui: medaus 2 šaukštai slyvų 300 g baltojo šokolado 100 g
Paruošimas:
Šaltą margariną sutarkuojame burokine tarka ir dedame į ketvirtadalį miltų. Išminkome. Susukame į foliją ir palaikome šaldytuve bent 30 minučių.
Likusius miltus išbarstome ant stalo. Kauburėlio viduryje padarome įdubimą ir į jį suberiame druską, cukrų, supilame acto lašus ir vandenį. Viską sumaišome ir minkome, kol tešla nebelimpa. Gautą tešlą suminkome su atšaldytu margarinu ir miltais. Tešlą iškočiojame plonai, maždaug 5 mm storio. Susipjaustome tešlą į kvadratus. Į vieną kvadrato kampą dedame įdaro ir pora skiltelių šokolado. Perlenkiame per pusę, kad gautųsi trikampis. Užspaudžiame kraštus. Įdaras - susmulkintos slyvos sumaišytos su medumi. Kepame 200 C orkaitėje 20 minučių. Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|