Pyragėliai su slyvomis ir baltuoju šokoladu
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 280 g
miltų 250 g
vandens 80 ml
druskos 1 žiupsnelis
cukraus 1 žiupsnelis
acto 6 lašai
Įdarui:
medaus 2 šaukštai
slyvų 300 g
baltojo šokolado 100 g
Paruošimas:
Šaltą margariną sutarkuojame burokine tarka ir dedame į ketvirtadalį miltų. Išminkome. Susukame į foliją ir palaikome šaldytuve bent 30 minučių.

Likusius miltus išbarstome ant stalo. Kauburėlio viduryje padarome įdubimą ir į jį suberiame druską, cukrų, supilame acto lašus ir vandenį. Viską sumaišome ir minkome, kol tešla nebelimpa.

Gautą tešlą suminkome su atšaldytu margarinu ir miltais.

Tešlą iškočiojame plonai, maždaug 5 mm storio.

Susipjaustome tešlą į kvadratus. Į vieną kvadrato kampą dedame įdaro ir pora skiltelių šokolado. Perlenkiame per pusę, kad gautųsi trikampis. Užspaudžiame kraštus.

Įdaras - susmulkintos slyvos sumaišytos su medumi.

Kepame 200 C orkaitėje 20 minučių.

Skanaus

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.