Šokoladinis pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
kvietinių miltų 50g g
cukraus 30 g
kiaušinis 1 vnt.
kakavos 5 g
kepimo miltelių 0,25 a.š.
cinamono 0,25 a.š.
Paruošimas:
Išplakame ištirpintą margariną su cukrumi, dedame kiaušinius ir plakame dar kartą. Suberiame miltus, kepimo miltelius, kakavą, cinamoną ir gerai viską išmaišome. Supilam tešlą į mikrobangų krosnelės indą, išteptą Vilniaus margarinu kepiniams, ir kepame 3 minutes. Iškepusį pyragą galima apibarstyti kokosu ar migdolų lapeliais.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.