Šokoladinis pyragas "Šventė"
Ingredientai:
cukraus 50 g
kakavos 2 šaukštai
pieno 50 g
kiaušinio 1 vnt.
miltų 250 g
sodos, nugesintos su actu 0,5 šaukštelio
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
juodojo šokolado 250 g
Paruošimas:
Ištirpinkite margariną, įdėkite cukraus ir maišykite, kol ištirps cukrus. Suberkite kakavą. Gerai išmaišykite.

Įmušame kiaušinį, tada suberiame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė. Kad tešla nebūtų per kieta - įpilame pieno. Įmaišome sodą.

Kepkite pyragą orkaitėje, esant 180 laipsnių temperatūrai, 50 minučių.

Iškepusį ir pravėsusį pyragą ištepame ištirpintu šokoladu. Pyragą paliekame šaltai, kad šokoladas sukietėtų.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.