Avižiniai sausainiai
Ingredientai:
avižinių dribsnių 250 g
miltų 260 g
cukraus 100 g
migdolų, smulkintų 100 g
razinų 100 g
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kiaušiniai 2 vnt.
kepimo miltelių 1 šaukštas
Paruošimas:
Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais.

Suberiame susmulkintus riešutus ir razinas.

Suberiame cukrų, įmušame kiaušinius ir išmaišome.

Supilame ištirpintą margariną ir dar kartelį išmaišome.

Sausainius formuojame su šaukštu, margarinu išteptoje kepimo skardoje.

Kepame 200 C temperatūroje 10-12 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.