Vaisių tortas "Kivi"
Ingredientai:
"mascarpone" sūrio 1 kilogramas
želatinos 20 g
citrinos sulčių 1
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
cukraus pagal skonį
sausainių 200 g
kivi vaisių 5 vnt.
persikų 4 vnt.
vynuogių 1 kekės
Paruošimas:
Sausainius sutrupiname ir sumaišome su ištirpintu margarinu. Gauta masę supilame į torto formą. Formos ir dugnas, ir šonai turi nusiimti. Paliekame 1 valandai šaldytuve.

Želatiną ištirpiname citrinos sultyse ir supilame į išplaktą sūrį su cukrumi. Gerai išmaišome.

Ant sausainių sudedame supjaustytus vaisius ir užpilame sūrio masę.

Tortą šaldytuve palaikyti reikėtų 3 valandas.

Papuošti tortą galima likusiais vaisiais arba pagal kiekvieno norą ir meninius sugebėjimus. :)

PANAŠŪS RECEPTAI