Biskvitinis pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
kiaušiniai 3 vnt.
miltų 2 stiklinės
cukraus 2 šaukšteliai
margarino VILNIUS kepiniams 40 g
Pertepimui:
grietinės arba 200 g
cukraus 2 šaukštai
Papuošimui:
tarkuoto šokolado 1 sauja
kokoso drožlių 1 sauja
Paruošimas:
Biskvitai:

Kiaušinius išplakame su cukrumi iki putų.

Įmaišome ištirpintą margariną, miltus ir sodą.

Suformuojame du vienodo dydžio apskritimus iš tešlos ant kepimo popieriaus ir kepame orkaitėje apie 20 minučių (170 laipsnių temperatūroje).

Pertepimas:

Grietinę arba sūrį išplakame su cukrumi.

Vieną biskvitą ištepame pertepimo kremu ir uždedame antrąjį biskvitą. Viršutinį biskvitą taip pat ištepame kremu ir papuošiame kokoso ir šokolado drožlėmis.

Pyragą prieš pjaustant reikėtų palaikyti pora valandų šaldytuve. Skanaus

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.