Bandelės su obuoliais
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 200 g
mielių 7 g
pieno 125 ml
druskos 1 žiupsnelis
cukrus 2 šaukštai
Įdarui:
vidutinio dydžio obuoliai 3 vnt.
gvazdikėlių 1 žiupsnelis
cinamono 1 šaukštelis
cukraus 1 šaukštas
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
Paruošimas:
Ištirpinkite mieles su 1 šaukštu cukraus, dalimi šilto pieno. Leiskite pastovėti 10-15 minučių. Gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su druska ir likusiu cukrumi, supilkite likusį pieną, sudėkite paruošta mieles ir išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite drėgnu audeklu ir palikite 1 valandai šiltoje vietoje.

Obuolius supjaustome kubeliais, sumaišome su prieskoniais ir ištirpintu margarinu. Įdarą paliekame 5 minutėms.

Beliko suformuoti bandeles ir į vidų įdėti įdaro.

Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.