Bandelės su obuoliais
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 200 g
mielių 7 g
pieno 125 ml
druskos 1 žiupsnelis
cukrus 2 šaukštai
Įdarui:
vidutinio dydžio obuoliai 3 vnt.
gvazdikėlių 1 žiupsnelis
cinamono 1 šaukštelis
cukraus 1 šaukštas
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
Paruošimas:
Ištirpinkite mieles su 1 šaukštu cukraus, dalimi šilto pieno. Leiskite pastovėti 10-15 minučių. Gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su druska ir likusiu cukrumi, supilkite likusį pieną, sudėkite paruošta mieles ir išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite drėgnu audeklu ir palikite 1 valandai šiltoje vietoje.

Obuolius supjaustome kubeliais, sumaišome su prieskoniais ir ištirpintu margarinu. Įdarą paliekame 5 minutėms.

Beliko suformuoti bandeles ir į vidų įdėti įdaro.

Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI