Bandelės su obuoliais
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 200 g mielių 7 g pieno 125 ml druskos 1 žiupsnelis cukrus 2 šaukštai Įdarui: vidutinio dydžio obuoliai 3 vnt. gvazdikėlių 1 žiupsnelis cinamono 1 šaukštelis cukraus 1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams 20 g
Paruošimas:
Ištirpinkite mieles su 1 šaukštu cukraus, dalimi šilto pieno. Leiskite pastovėti 10-15 minučių. Gerai išmaišykite.
Miltus sumaišykite su druska ir likusiu cukrumi, supilkite likusį pieną, sudėkite paruošta mieles ir išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite drėgnu audeklu ir palikite 1 valandai šiltoje vietoje. Obuolius supjaustome kubeliais, sumaišome su prieskoniais ir ištirpintu margarinu. Įdarą paliekame 5 minutėms. Beliko suformuoti bandeles ir į vidų įdėti įdaro. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|