Spurgos pagal Jolitą
Ingredientai:
miltų 400 g
sausų mielių 7 g
pieno 185 ml
kiaušinis 1 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
cukraus 2 šaukštai
druskos 1 žiupsnelis
cukraus pudros 3 šaukštai
Paruošimas:
Sumaišykite 200 g miltų, druską, cukrų ir mieles. Užpilkite viską šiltu pienu, išmaišykite. Uždenkite ir palikite 15 minučių.

Po to, į tą pačią masę įmuškite kiaušinį, įdėkite margarino, likusį pieną ir miltus. Gerai išminkykite tešlą.

Suformuokite spurgas ir virkite aliejuje, kol gražiai pagelsta.

Jau išvirusias spurgas pabarstykite cukraus pudra.

Labai minkštos ir skanios spurgos :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.