Graikinių riešutų pyragas
Ingredientai:
cukraus 1 v.š.
miltų 1 v.š.
kiaušiniai 3 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 40 g
saulėgrąžų chalvos 100 g
graikinių riešutų 0,5 stiklinės
sodos, nugesintos su actu 0,5 šaukštelio
Paruošimas:
Graikinius riešutus ir chalvą sutriname iki trupinėlių atskiruose induose.

Kiaušinius suplakame su cukrumi ir ištirpintu margarinu. Plakant vis įberiame miltų, sodos.

Supilame pusę tešlos į paruoštą kepimo formą. Padengiame viršų chalva. Užpilame likusią tešlą ir pabarstome viršų riešutais.

Kepame 200 C orkaitėje apie 25 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.