Apelsinų pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
miltų 200 g
šalto vandens 40 ml
cukraus 50 g
Įdarui:
kiaušiniai 4 vnt.
apelsinų sulčių 300 ml
grietinėlės (20%) 100 ml
cukraus 150 g
Paruošimas:
Orkaitę įkaitiname iki 220 C.

Išminkome tešlą. Tešla išklojame kepimo formos dugną ir kraštus. Tešlos dugną pabadome šakute. Kepame orkaitėje 10 minučių, kad gražiai pagelstų.

Apelsinų sultis spaudžiau iš šviežių apelsinų, reikėjo 6. Apelsinų sultis suplakiau su kiaušiniais, grietinėle ir cukrumi.

Įdarą supyliau ant pakepusios tešlos ir pašoviau į orkaitę dar 30 minučių, orkaitę reikėtų nustatyti 180 C.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.