Šokoladiniai keksiukai
Ingredientai:
pieno 70 ml
miltų 4 šaukštai
cukrus 3 šaukštai
kakavos 2-3 šaukštai
kepimo miltelių 1 šaukštelis
margarino VILNIUS kepiniams 40 g
cukraus pudros 1 šaukštas
Paruošimas:
Cukrų maišome piene, kol nelieka cukraus granulių.

Sumaišome kartu su išlydytu margarinu.

Beriame miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išmaišome.

Tešlą supilame į formeles ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.

Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.