Triufeliai
Ingredientai:
džiūvėsėlių, sumaltų 200 g
cukraus 250 g
kakavos 50 g
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
pieno 100 ml
kokoso drožlių ir riešutų 1 sauja
Paruošimas:
Džiūvėsėlius sumaišome su kakavos milteliais.

Į pieną supilame ištirpintą margariną ir cukrų. Nuolat maišant kaitiname ant silpnos ugnies kelias minutes.

Ant džiūvėsėlių ir kakavos užpilame pieno mišinį. Gerai išmaišome.

Suformuojame rutuliukus ir pavoliojame juos kokoso drožlėse ir susmulkintuose riešutuose. Galite palikti šaldytuve, kad sustengtų.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.