Varškės ir ryžių pyragas su avietėmis
Ingredientai:
varškės 350 g
ryžių 2 pakeliai
margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukštai
manų kruoų 5 šaukštai
cukraus 0,5 stiklinės
kiaušiniai 2 vnt.
razinų 100 g
vanilinis cukraus 1 šaukštelis
aviečių, sutrintų 300 ml
aviečių (papuošimui) 1 sauja
Paruošimas:
Išverdame ryžius.

Kol ryžiai verda išsukame varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi, manais, kiaušinio tryniais ir ištirpintu margarinu.

Pamirkytas razinas supilame į varškę ir gerai išmaišome.

Sudedame atvėsusius virtus ryžius. Išplakame kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišome į varškės masę.

Patepame skardą aliejumi ir sudedame pusę pyrago masės, tada sudedame ir tolygiai paskirstome avietes ir galiausiai sudedame likusią masę.

Pabarstome avietėmis ir kepame orkaitėje apie 40 min. Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.