Tešlos krepšeliai su vyšnių kremu
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 125 g kvietinių miltų 200 g cukraus 50 g kiaušinis 1 kiaušinis vandens, jei tešla bus per kieta 1 šaukštas druskos 1 žiupsnelis Kremui: vyšnių 150 g cukraus 30 g ledų 60 g kvietinių miltų 20 g
Paruošimas:
Produktus, kurie reikalingi tešlai, sumaišome. Tešlą reikia gerai iškočioti. Jei turite laiko, tešlą palikite šaldytuve 1 valandai.
Kepimo formeles krepšeliams išklojame tešla, turi atkartoti kepimo formelės formą. Kepame orkaitėje iki 200 laipsnių apie 20 minučių. Į iškepusius ir atvėsusius krepšelius įdedame vyšnių kremo t.y vyšnios be kauliukų sutrintos su cukrumi ir išplaktos su vaniliniais ledais ir trupučiu miltų. Puošiame krepšelius mėgstamais vaisiais. Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|