Tešlos krepšeliai su vyšnių kremu
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
kvietinių miltų 200 g
cukraus 50 g
kiaušinis 1 kiaušinis
vandens, jei tešla bus per kieta 1 šaukštas
druskos 1 žiupsnelis
Kremui:
vyšnių 150 g
cukraus 30 g
ledų 60 g
kvietinių miltų 20 g
Paruošimas:
Produktus, kurie reikalingi tešlai, sumaišome. Tešlą reikia gerai iškočioti. Jei turite laiko, tešlą palikite šaldytuve 1 valandai.

Kepimo formeles krepšeliams išklojame tešla, turi atkartoti kepimo formelės formą.

Kepame orkaitėje iki 200 laipsnių apie 20 minučių.

Į iškepusius ir atvėsusius krepšelius įdedame vyšnių kremo t.y vyšnios be kauliukų sutrintos su cukrumi ir išplaktos su vaniliniais ledais ir trupučiu miltų.

Puošiame krepšelius mėgstamais vaisiais. Skanaus

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.