Tešlos krepšeliai su vyšnių kremu
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 125 g
kvietinių miltų 200 g
cukraus 50 g
kiaušinis 1 kiaušinis
vandens, jei tešla bus per kieta 1 šaukštas
druskos 1 žiupsnelis
Kremui:
vyšnių 150 g
cukraus 30 g
ledų 60 g
kvietinių miltų 20 g
Paruošimas:
Produktus, kurie reikalingi tešlai, sumaišome. Tešlą reikia gerai iškočioti. Jei turite laiko, tešlą palikite šaldytuve 1 valandai.

Kepimo formeles krepšeliams išklojame tešla, turi atkartoti kepimo formelės formą.

Kepame orkaitėje iki 200 laipsnių apie 20 minučių.

Į iškepusius ir atvėsusius krepšelius įdedame vyšnių kremo t.y vyšnios be kauliukų sutrintos su cukrumi ir išplaktos su vaniliniais ledais ir trupučiu miltų.

Puošiame krepšelius mėgstamais vaisiais. Skanaus

PANAŠŪS RECEPTAI