Meduoliai su serbentais
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kiaušiniai 2 vnt.
medaus 200 g
citrinos žievelių 1 a.š.
miltų 200 g
augalinio aliejaus 2 šaukštai
kakavos 1 šaukštas
kepimo miltelių 1 pakelis
raudonųjų serbentų uogienės 150 g
serbentų papuošimui 1 sauja
Paruošimas:
Suminkštėjusį margariną supjaustome gabaliukais ir suplakame maišytuvu su medumi ir citrinų žievelėmis, kol pasirodys putos. Toliau plakame įmušdami kiaušinius ir supildami aliejų. Atidžiai išsijojame miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišome.

Paruoštą tešlą supilame į riebalais išteptą formą ir kepame 160 laipsnių temperatūroje, 40 min.

Iškepusį ir ataušusį pyragą perpjauname išilgai. Ant vienos dalies dedame uogienės ir uždengiame kita dalimi. Supjaustome gabalėliais ir papuošiame cukraus pudra bei serbentais.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.