Migdoliniai blynai
Ingredientai:
miltų 400 g
pieno 1 stiklinė
migdolų, susmulkintų 100 g
kiaušiniai 3 vnt.
cukraus (pagal skonį)
margarino VILNIUS kepiniams 30 g
Paruošimas:
Migdolus galite visiškai sutrinti, kad gautųsi milteliai arba palikti nedidelius gabaliukus.

Išplakame kiaušinį. Suberiame cukrų, miltus, riešutus, įpilame pieno ir išmaišome.

Keptuvę įkaitiname, įdedame margarino ir kepame blynus.

Kad būtų skaniau ir saldžiau pabarstykite cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.