Kriaušių pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
miltų 1 stiklinė
kiaušiniai 3 vnt.
kriaušės 3 vnt.
apelsinas 1 vnt.
cukraus 1 puodelis
kepimo miltelių 1 žiupsnelis
Paruošimas:
Ištirpintą margariną išmaišome su cukrumi. Įmušame kiaušinius ir viską išplakame. Nupjaustome nuo apelsino žievelę ir išspaudžiame sultis. Sudedame žieveles, supilame sultis, miltus, kepimo miltelius į margarino-kiaušinių masę ir išmaišome. Supjaustome kriaušes gabaliukais ir sumetame į tešlą.

Paruoštą masę supilame į kepimo indą ir kepame 40 min., 180 laipsnių temperatūroje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.