Citrininės spurgos
Ingredientai:
miltų 2 stiklinės
pieno 0,5 stiklinės
kiaušinis 1 vnt.
didelė citrina 1 vnt.
cukraus 2 šaukštai
margarino VILNIUS kepiniams 30 g
druskos 1 žiupsnelis
kepimo miltelių 1 šaukštas
cukraus pudros (papuošimui)
Paruošimas:
Ištirpiname margariną. Pašildome pieną. Nutarkuojame citrinos geltoną odelę. Supilame į dubenį margariną, pieną, kiaušinį, citrinos žievelę, cukrų, druską ir viską išmaišome. Suberiame miltus, kepimo miltelius ir išminkome tešlą.

Iškočiojame tešlą ir suformuojame spurgas. Verdame augaliniame aliejuje, kol gražiai paruduos. Nusausiname riebalus ir apibarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.