Obuolių pyragas su spanguolėmis
Ingredientai:
miltų 2 puodeliai
kepimo miltelių 1 a.š.
obuolių sulčių arba vandens saldinto su uogiene 1 puodelis
malto cinamono 1 a.š.
cukraus, geriausiai tinka rudasis cukrus 1 / 2 puodelio
obuolys 1 obuolys
spanguolių arba bruknių 2 / 3 puodelio
margarino VILNIUS kepiniams, ištirpinto 4 v.š.
Paruošimas:
Cukrų, miltus, kepimo miltelius, cinamoną sumaišome.

Supilame vandenį ir margariną, išminkome tešlą.

Į tešlą įmaišome supjaustytą obuolį ir spanguoles.

Tešlą supilame į pateptą margarinu ar aliejumi kepimo formą.

Kepame 35-40 min. 180 laipsnių orkaitėje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.