Rabarbarai tešloje
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 80 g
miltų 150 g
kiaušinis 1 vnt
cukraus 1-2 šaukštai
druskos 1 žiupsnelis
vandens 2 šaukštai
Įdarui:
rabarbarų 3 vnt
Apvoliojimui:
rudojo cukraus (gali būti paprastas) 5 šaukštai
cinamono 2 kaupini šaukštai
Paruošimas:
Kiaušinio trynį išsukame su cukrumi. Įmaišome druską, pilame vandens,suberiame miltus, supjaustytą kubeliais margariną. Greitai sumaišome ir suformuojame kamuolio formos. Tešlą paliekame šaldytuve 20-30 minučių.

Nulupame rabarbarus ir supjaustome maždaug 7 cm ilgio atkarpėlėmis.

Tešlą iškočiojame. Susipjaustome išilgomis juostelėmis ir susukame kiekvieną rabarbaro stiebelį į tešlą.

Gautus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinio baltymu ir pavoliojame cinamone ir cukruje.

Kepiau 170 laipsnių orkaitėje iki 15 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.